hytteformidling

Søk opp ditt feriested

Bortelid

Bortelid er ett av tre vintersportssentre i Åseral kommune i Agder, 600-800 moh.. Fjellområdene ved Bortelid er en del av Setesdalsheiene. I dag har Bortelid mange fasiliteter, tilrettelagt for friluftsliv og turisme. Ved Bortelid finnes over 1000 hytter og leiligheter, Skisenter med familiebakke[2], skiskytterarena og langrennsløyper. Bortelid benyttes om sommeren til aktiviteter som fjellturer, fiske, bading i Bortelidtjønna, kanopadling og mountain bike[3].

 • 440 Eksklusiv hytte. Hestheivn. 87. Bortelid
  Norge har en fjellheim og natur som både nordmenn og europeere elsker. Og vi er alltid glade for å kunne tilby eksklusive hytter i den Norske fjellheim.  På Bortelid i Åseral kommune i Agder fylke finner du denne flotte og eksklusive hytten med utsikt over fjellheimen og vidden. Rett fremfor hytten kan skyene speiles i vannet. Noe som gir en opplevelse av naturens majestetiske storhet. Når man sitter på terrassen, og nyter synet, sommer som vinter er det til å miste pusten av.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 514 Rundatjønna 17, Bortelid Bortelid
  Med fantastisk flott beliggenhet på Bortelid i Åseral kommune, Agder. Hele året kan der ferieres på Bortelid. Vinteren er sklieelskernes eldorado. Vår, sommer og høst er naturen som kaller til fiske, jakt og naturopplevelser i fleng. Kom og opplev fjellet ca 1,5 times kjøring fra Arendal, Kristiansand og Mandal. Våre danske gjester er i Bortelid ca 5 timer etter at de forlater Jylland og Hirtshals. Velkommen til en flott ferie i den vakre norske fjellheim.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 614 Stubben 13, Bortelid sentrum Bortelid
  614 Stubben 13, Bortelid. Sentralt i Bortelid og rett ved skistadion og alpinanlegget finner du denne flotte romslige familieleiligheten. Passer godt for familier på inntil 10 personer. Skiløyper rett fremfor leiligheten. 100 m. til alpinanlegget. Kort vei bort til butikken, drivstoff og Ladestasjonene. Så dette er sentrum av Bortelid. Velkommen til en opplevelsesrik ferie tur for familien.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 625 hytte, Fossbrottet 14. Bortelid
  Hele året kan der ferieres på Bortelid. Vinteren er skieelskernes eldorado. Vår, sommer og høst er naturen som kaller til fiske, jakt og naturopplevelser i fleng. Kom og opplev fjellet ca 1,5 times kjøring fra Arendal, Kristiansand og Mandal. Våre danske gjester er i Bortelid ca 5 timer etter at de forlater Jylland og Hirtshals. Velkommen til en flott ferie i den vakre norske fjellheim.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 606 Rundatjønna 24.Hund ok. Bortelid
  Plass til familier på inntil 6 personer. Wc. Bad med hyttedusj, v/k-vann. Effektiv under enkle forhold. Liten terrasse fremfor hytta.  Rett ved flott fiskevann sommertid. Skiløypene går rett forbi hytta, ca 10 m fra hytteveggen. Ca 200m til alpinbakken. Utflukter sommer som vinter byr på gode rekreasjonsmuligheter. Ca 250m å gå fra felles parkeringsplass. Passer godt for familier som er vant til norske hytter i fjellheimen. Velkommen til skiopplevelser, eller kanskje en fisketur sommertid. Våren er flott
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 601 Hotellhøgda 53, Centrum Bortelid. Hund ok. Wifi. Bortelid
  Plass til familier på inntil 4 personer.En leilighet som ligger kort vei fra alpinbakken. Praktisk og grei leilighet i første etasje. Alt på ett plan. Passer svært bra for en familie som ønsker nærhet til alpinbakken og Bortelid sentrum. 4 sengeplasser fordelt på ett sov med dobbelseng, ett med køyeseng. Leilighet med utsikt mot Bortelidtjønna og hotellet.
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 560 Alpinvegen 63. Ski in/out Bortelid
  Rett ved alpinanlegget. Ski in/out. Bortelid sentrum. Flott feriebolig med god standard rett ved alpinanlegget og skitraseen.  her er alt i gangavstand fra boligen. Alpinanlegget, butikken, drivstoff og ladestasjon. Og ikke minst skiløypene starter og ender her for mange. Sitt på terrassen og følg med på ungdommene i alpinbakken.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 549. Skiløypevn17. Badstue Bortelid
  En flott beliggende hytte med kort vei til skiløyper for tur ski. Ca 3 km til Alpinanlegget. Høyt og solrikt plassert i terrenget.God parkering til 2 biler. Bortelid er et familie eldorado og barnevennlige skiløyper og alpinbakke venter de små. I tillegg kan vi andre også få de utfordringer vi måtte ønske i løypenett og bakker. Butikk er det også her oppe.  Alle våre hytter tilbyr gratis fiskekort i leieperioden.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 527 Hytte Hotellvn. 25. Hund ok. Bortelid
  Skiinfo om Fjellparadiset Bortelid. Løypenettet på Bortelid består i dag av 120 km med oppkjørte løyper. Alle de fire hoved sløyfene har sitt startpunkt ved skisenteret hvor det også er parkering. Alle løyper blir hyppig preparert for både skøyting og klassisk stil. Klikk på løypenavnene under for å mer informasjon om de ulike løypene. NB! Mobildekningene er varierende i deler av løypenettet, så husk å alltid melde fra hvor du går. Løypekjørerne ønsker alle en strålende sommer og oppfordrer alle til å hold
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 524 A-V Hola 104, Boblebad. Bortelid
  Passer godt for familier på 6-8 personer. Bortelid er kjent for sin vakre natur. Ypperlig til fotturer om sommeren. Og mange gode skiløyper vinterstid. I tillegg kommer barnas skitrekk og alpinbakken. Høst markedet er også en stor attraksjon. Velkommen til en god fritids opplevelse sommer som vinter i en kvalitets leilighet med mye sol.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 518 Fossbrottet 72, Bortelid Bortelid
  Beliggenhet og standard er det som gjør at hytten fremtrer som meget familievennlig for en liten eller større familie på inntil 6 personer. Velkommen til en opplevelseshytte som gir ferie året gjennom. Bortelid fjellheim er full av muligheter. Jakt og fiske.
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 505 hytte.Viamyrvegen 14. Bortelid fjellgrend Bortelid
  Bortelid fjellgrend er et helt nytt felt i 2020. Denne flotte familiehytten på ca. 80 m2 ligger vakkert til og sentralt til i forhold til skiløyper, alpinanlegg og sentrum i bortelid.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 445 Skiløypevn 50. B-Panorama Bortelid
  ca. 125 4 sov. Plass til familier på inntil 8/10 personer. Hyttens planløsning gjør at den er eksemplarisk familievennlig. Og at kjøkken og stue er adskilt fra soveavdelingen er praktisk meget gunstig for barnefamilie. Stort romslig govhall for ski og annet vinterutstyr er også med på å medvike til at dette er en av våre mest populære familiehytter oppe på Bortelid. Øverst på Bortelid Panorama finner vi denne flotte hytta i Skiløypeveien 50. Panoramautsikt mot fjellheimen. God parkering til biler på tomten.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 499 Grønaliavn. 41 Bortelid panorama. Hund ok. ski in/out. Bortelid
  På toppen av Bortelid finner du denne kvalitetshytten. Familievennlig beliggenhet rett ved skiløypene. Og med kort vei ned til alpinanlegget med skitrekk og mange muligheter for store og små. Vi vil gjerne nevne barnetrekket. Her kan de små virkelig få utfolde seg uten å oppleve høydeskrekk. Da det er plassert på bakkenivå. 
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
  Pris for bestilt periode
 • 498 Hestheivn. 138 A, Bortelid panorama Bortelid
  Nyere vertikaltdelt hytte fra 2011, syd vendt beliggende med stor terrasse og sol fra morgen til kveld, og flott utsikt over fjelllheimen. Kort vei til skiløyper om vinteren. Bademuligheter i fjellvannene sommerstid. Velegnet for utflukter i Agder og Setesdalen. Velkommen til en opplevelsehytte som gir feriero og opplevelser året gjennom. Bortelid fjellheim er full av muligheter. Jakt og fiske.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 496 Hestheivn. 8 B, Panorama. Bortelid
  En unik beliggenhet i fjellheimen med fri vid utsikt. Kort vei til flere fiskevann. Mulighet for rolige spaserturer i merket løypenett hele året. Vi tror dette kommer til å bli en hytte du gjerne vil komme tilbake til når du planlegger din ferie i Bortelid. Bortelid har også egen butikk. Ingen støyende restauranter eller serveringssteder. Kort sakt fred og ro for hele familien. Velkommen til fjells.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 464 Kvitfossvegen 107, Bortelid sentrum Bortelid
  Rett ved alpinanlegget. Skitrasserer rett bak leiligheten som er på ca 115 m2. Velutstyrt kjøkken med alt nødvendig utstyr til selvhusholdning. Spisebort med ileggs plater tilgjennelig. Stue med salong og farge-tv.fiberkabell/tråløst internett. 
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 462 Skardheia-38, Tønnebadstu, hund ok. Båt. Bortelid
  Sentralt på Sørlandet, ca 1.5-2 timer fra Kristiansand, Arendal og Lyngdal finner du feriestedet Bortelid i Åseral kommune. Et snørikt sted i næreheten av Setesdalsheiene. Bortelid har et av Sørlandets største alpinanlegg og ca. 110 km løypenett om vinteren. Bortelid lokker seg til både alpinister, snowboard- og skicrossutøvere i tillegg til barn- eller familiebakken med skitrekk på bakkenivå. Bortelid er et fjellparadis også i sommerhalvåret, fjell-vandring, fiske, bade, padle, mountain bike. Muligheter er
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 461 Ski in/out. Kvitfossmyra 27A, Sentrum. Hund ok Bortelid
  Ski in/out. Alpintrekket og skiløyper rett ved leiligheten. 78 m2. Familieleilighet. Lys og trivelig. Rett inn fra P-plass. 50m til skiløypene. 100 m til alpinbakken.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 458 Panoramavn.61. Bortelid Bortelid
  58 Bortelid. Panoramavn. 61. 65 m2. Denne kvalitets hytten befinner seg sentralt plassert på Bortelid i Panoramaveien 61. Parkering ved hytten. fiskekort medfølger inkl i leien. Om sommeren kan vidda opplevelse uten ski. For den fiskeglade frilufts person er her mange muligheter.  
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 pr natt
 • 453 Krolia.2 Hund ok. Bortelid
  Hytte 453 Bortelid m badstu. Hund ok. ca. 75 m2. 3 sov. 10 personer. Flott hytte beliggende i sentrum av Bortelid i Åseral kommune, Vest-Agder. Om sommeren kan vidda opplevelse uten ski. For den fiskeglade frilufts person er her mange muligheter. Ett rimelig overnattings alternativ til dyre campingplasser. Sentralt plassert midt i Vest-Agder. Velkommen til Bortelid i Åseral kommune. Den smilende fjellbygda. Se generelle vilkår under knappen leiebetingelser. Alle våre hytter tilbyr gratis fiskekort i leiepe
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 451 Krolia 1 - Bortelivn.937 Bortelid
  Om sommeren kan vidda opplevelse uten ski. For den fiskeglade frilufts person er her mange muligheter. Ett rimelig overnattingsalternativ til dyre campingplasser. Sentralt plassert midt i Vest-Agder. Velkommen til Bortelid i Åseral kommune. Den smilende fjellbygda.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 446 Bortelidvegen 141. Bortelid. Robåt. Bortelid
  Flott hytte sentralt beliggende og med utsikt mot Lognavatn. Passer godt til en familie på ferie og som vil oppleve Åseral og de ulike fasilitetene kommunen kan tilby.
  Hund ikke tillatt
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
 • 590 Grønalivegen 50A, Bortelid Bortelid
  590 hytte på Bortelid i Åseral kommune, Agder. Sørlandsferie.  Vertikaldelt hytte med nydelig utsikt over Bortelid. Solrik beliggenhet. Stor romslig terrasse med grill og sommermøbler. Bortelid er et familie eldorado sommer som vinter, ja hele året byr Bortelid på seg selv. Butikk, drivstoff, elbil ladere mm. Deilig sandstrand i sentrum for de vannglade. Velkommen til en opplevelseshytte som gir ferie året gjennom. Bortelid fjellheim er full av muligheter. Jakt og fiske. Attraktiv fjellaktiviteter sørger l
  NOK 1 Pristabell i hovedsiden - annonsen
  Pris for bestilt periode
 • Klikk her for bruksanvisning!

  Velkommen til Agderferie. Finn frem til objektet du ønsker å leie ved å velge  aktuelt fylke øverst i menyen. Velg så kommune og sted. Når du har gått gjennom ingressen, velger du gå til annonse for å få frem hovedannonsen og mulighet for booking. Prisliste under teksten i annonsen. Gå så inn på kalenderen.
  NB: Viktig for nettbrett og mobiltlf booking. Når du har funnet frem datoene. klikker du reserver. Da kommer du inn i bestillingsskjema. Her må du scrolle nedover til du ser vinduene for innskrivning av navn, adresse etc.  Dersom du ikke scoller nedover vil det se ut som om der ikke er noen plass for innskrivning av personinfo. Og dermed vil ikke bookingen gå gjennom. Sjekk også våre last minute tilbud :-)

  Er du i tvil, ta kontakt med oss.
  satu@bortelidservice.no Mob. +47 950 47 679  eller +47 948 41 200
  odd@hytte-utleie.no eller tlf. 456 18 210

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Postadresse

Agderferie AS
Boks 9032
4696 Kristiansand

Telefon

Odd  +47 456 18 210
Lone +47 402 83 502
Satu +47 950 47 679

Email

odd-v@agderferie.no
s
atu@bortelidservice.no 


Innhold © Agderferie AS. Webdesign © 2020 Web Norge.